Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Transports

Com arribar

L avió, el cotxe, el tren… fins i tot el vaixell! Qualsevol transport serveix per a arribar a Barcelona. Aquí trobareu totes les opcions disponibles que us ajudaran a decidir el mitjà de transport que us convé més.

Foto Arribar a l'aeroport

Arribar a l'aeroport

L'aeroport està a 16 kilòmetres de la ciutat, en direcció sud. També es coneix com Barcelona-El Prat, nom de la ciutat on està ubicat.

Foto Arribar en tren

Arribar en tren

Barcelona disposa de connexions ferroviàries directes amb diversos indrets d'Europa i de tot l'Estat, a més de gaudir d una completa xarxa de trens de rodalies.

Foto Arribar en autobús

Arribar en autobús

L'autobús arriba a Barcelona des d'Europa, el nord d'Àfrica o la resta de l'Estat. La principal estació d autobusos és la cèntrica Barcelona Nord.

Foto Arribar a d'altres aeroports

Arribar a d'altres aeroports

Barcelona també està conectada a través d'altres aeroports de Catalunya, com el de Girona, el de Reus o el de Lleida.

Foto Arribar en cotxe

Arribar en cotxe

La ciutat està molt ben comunicada, i des de la xarxa d autopistes i carreteres es pot anar còmodament a qualsevol indret de Barcelona.

Foto Arribar en vaixell

Arribar en vaixell

Barcelona és el port d embarcacions de creuer més important de la Mediterrània, amb nou terminals de passatgers, set de creuers i quatre de ferris.

Moure's per la ciutat

Barcelona i la seva àrea metropolitana disposen de moltes opcions de transport públic i també d oci. Hi ha diferents modalitats de bitllets perquè pugueu arribar còmodament i amb facilitat a la destinació de Barcelona escollida.

Foto Metro, FCG i Tramvia

Metro, FCG i Tramvia

Els transports públics com el metro, el tram i els FGC, són una manera senzilla de moure's Barcelona, us permet viatjar còmoda i ràpidament i triar entre les diverses modalitats de bitllets.

Foto Autobús

Autobús

Més de mil autobusos perfectament adaptats arriben a tots els racons de la ciutat. El sistema d abonament és combinat amb metro i tramvia.

Foto Taxi

Taxi

A la ciutat comtal hi ha onze mil taxis a la vostra disposició, fàcilment identificables per ser de color negre i groc. Si el llum superior és verd, el taxi és lliure.

Foto Transports d'oci

Transports d'oci

Un tramvia amb encís, un viatge aeri o una visita original i completa per la ciutat... Descobriu altres possibilitats de transport.

Foto Barcelona Bus Turístic

Barcelona Bus Turístic

El Barcelona Bus Turístic de dos pisos us passeja i us ajuda a descobrir, de la forma més còmoda, els llocs més atractius i interessants de la ciutat.

Foto Lloguer de vehicles adaptats

Lloguer de vehicles adaptats

Llistat de les empreses de Barcelona i rodalies que tenen vehicles adaptats.

Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments