Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Transports / Taxi

Taxi

Taxi

Barcelona compta amb un servei de més de deu mil taxis, fàcilment identificables pels colors groc i negre. Cada cop hi ha més vehicles híbrids, elèctrics i de gas natural incorporats a la flota de taxis. L'empresa Taxi Ecològic n'és un exemple ja que tota la seva flota és de vehicles híbrids, elèctrics i silenciosos, o Taxi Class amb vehicles de luxe i distinció ECO, és a dir, respectuosos amb el medi ambient.
Els taxis lliures s'identifiquen per un llum verd situat a sobre del vehicle. Podeu agafar un taxi en qualsevol de les 300 parades (incloses les de les estacions de tren, aeroport, estacions d'autobusos i terminals de creuers), trucant per telèfon a alguna de les companyies, mitjançant les app de descàrrega gratuïta o bé alçant la mà al carrer en veure'n un de lliure. Per a contractar serveis específics (idiomes, set places, etc.) us recomanem que contracteu serveis de taxis per telèfon.

Taxis adaptats
Les persones amb mobilitat reduïda poden demanar el servei d'un taxi adaptat. Aquests vehicles fan el mateix servei que qualsevol altre taxi, funcionen amb taxímetre i apliquen les mateixes tarifes que la resta de taxis. Aquí podeu trobar un llistat d'empreses de taxis adaptats. Tots els taxis de la ciutat estan obligats a transportar gossos pigall sense cobrar cap recàrrec.

Tarifes dels taxis de Barcelona
Els taxis de Barcelona apliquen suplements a les estacions de tren, aeroport i terminals de creuers, així com per equipatge i nits especials.


Més informació sobre el servei de taxis de Barcelona:

Institut Metropolità del Taxi de Barcelona
Tel. 932 235 151
www.taxi.amb.cat

Accessibilitat
Els taxistes estan obligats per llei a acceptar els gossos pigall en els seus vehícles des de 1993 i no estan autoritzats a cobrar cap mena de suplement per dur-los.

Podeu accedir a la informació de Taxis adaptats des del llistat Enllaços d'interès d'aquesta mateixa pàgina.

Enllaços d'interès

Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments