Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Transports / Arribar en cotxe

Arribar en cotxe

descripcio cotxe

Barcelona està molt ben comunicada, i els aparcaments són nombrosos. La xarxa d'autopistes i de carreteres us permetran arribar en cotxe a qualsevol punt de la ciutat. Cal advertir que el trànsit sol ser bastant intens durant les hores de màxima afluència de cotxes en els accessos a Barcelona.A Barcelona hi ha nombrosos aparcaments per cotxe, molts dels quals són situats al centre de la ciutat. Les tarifes generals d'aparcament a la ciutat oscil·len entre 3 i 4 €/hora i entre 25 i 50 € per un dia.

També hi ha zones d'aparcament a la via pública (zones blaves i verdes) amb tarifes que varien segons la zona de Barcelona i amb un estacionament limitat d'1 a 4 hores.


Consulta els pàrquings públics vigilats a Barcelona i fes la teva reserva

Dades d'accessibilitat

Discapacitat motriu
La targeta d’aparcament de la Unió Europea per a persones amb mobilitat reduïda permet aparcar a les places existents a la via pública reservades per a aquesta finalitat. Aquestes places s’identifiquen amb el pictograma de la cadira de rodes.

Les places de reserva d’aparcament d’ús privat situades a la via pública es reconeixen perquè incorporen el logotip internacional d’accessibilitat i porten inscrit el número de matrícula del vehicle del propietari de la plaça. Les altres persones tenen prohibit aparcar-hi.

Els pàrquings públics disposen de places d’aparcament reservades per a persones amb discapacitat. Alguns, de diverses plantes, tenen un ascensor que comunica amb el carrer. Al centre de Barcelona, no hi ha places d’aparcament gratuïtes a la via pública. A les anomenades «àrees verdes», únicament hi poden estacionar els vehicles dels residents a la zona, mentre que les «àrees blaves» són zones d’aparcament de pagament fraccionat per temps d’estacionament. Les persones titulars de la targeta oficial d’aparcament de la Unió Europea per a persones amb discapacitat poden estacionar els seus vehicles sense pagar durant el temps necessari per realitzar les seves activitats, però sempre han de deixar la targeta a la vista. A més, també poden estacionar a les zones de càrrega i descàrrega amb les mateixes condicions.

Data de l'última actualització: 11/10/2019

Tornar a l'índex de la pàgina

Barcelona es troba a 150 Km. de la Jonquera, la frontera amb França. La xarxa d'autopistes i carreteres franceses connecta amb la AP-7, la N-II i la C-32 fins a Barcelona. A la ciutat s'hi pot accedir amb cotxe per les rondes (ronda Litoral o ronda de Dalt), o bé a través de l'Avinguda Meridiana fins al centre.

Pel sud, si s'arriba de la resta de l'Estat es connecta amb la AP-7 i la C-32, l'accés a Barcelona en cotxe es pot fer per l'avinguda Diagonal o les rondes.

Enllaços d'interès

Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments