Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Museus i Centres d’exposicions


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Museus i Centres d’exposicions

Museu Etnològic i de Cultures del Món - Montcada

Museu Etnològic i de Cultures del Món - Montcada

La casa Marqués de Llió i la casa Nadal del carrer Montcada, en ple barri del Born, acullen un nou museu a Barcelona que us aproparà la diversitat artística i cultural d'Àfrica, Àsia, Amèrica i Oceania.
Museu Diocesà

Museu Diocesà

L'edifici de la Pia Almoina, monument nacional integrat a la muralla romana que es troba al costat de la Catedral, és la seu del Museu Diocesà, la restauració interior del qual ha esdevingut modèlica.
Fundació Antoni Tàpies

Fundació Antoni Tàpies

Situada en un dels edificis més representatius de la Barcelona modernista, obra de Lluís Domènech i Montaner, la Fundació Antoni Tàpies conté una de les col·leccions més completes de les obres d'art de l'artista català.
Museu de la Música

Museu de la Música

El Museu de la Música de Barcelona ofereix un suggerent viatge per diferents períodes de la història de la música i per diverses cultures.
CaixaForum

CaixaForum

CaixaForum, el Museu i Centre Cultural de l'Obra Social "la Caixa", es troba ubicat en un dels espais més emblemàtics de Barcelona, l'antiga Fàbrica Casaramona, una joia industrial modernista, obra de Josep Puig i Cadafalch.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments