Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Atraccions i lleure


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Atraccions i lleure

Castell de Montjuïc

Castell de Montjuïc

Sobre la talaia que mira al port, a 173 metres d"alçada, el Castell de Montjuïc de Barcelona observa la ciutat amb unes vistes formidables. Ara pacífic, el record de la història d"aquesta fortalesa perdura a Barcelona com a símbol de repressió però també de lluita de la ciutat en diverses fases de la història.
Delta del Llobregat

Delta del Llobregat

Delta del Llobregat és una de les tres zones humides més importants de Catalunya; allotja 20 hàbitats naturals d"interès comunitari europeu i manté una extraordinària diversitat de comunitats vegetals. És una zona propera a Barcelona i privilegiada per a l"observació d"aus; és un punt estratègic de la ruta migratòria d"ocells i es considera zona GIBA (Global Important Bird Area).
El Born Centre de Cultura i Memòria

El Born Centre de Cultura i Memòria

El Born Centre de Cultura i Memòria és un espai singular i excepcional que relliga tres segles de la nostra història. Sota l'estructura d'un mercat emblemàtic de l'arquitectura del ferro del segle XIX, trobem la Barcelona del 1700, la ciutat pròspera que va patir el setge del 1714, d'èpica i heroica resistència, abans de derivar en la pèrdua de les llibertats nacionals de Catalunya, encara no restituïdes tres segles després.
Font Màgica

Font Màgica

La font ornamental més gran de Barcelona creada l"any 1929 en motiu de l"Exposició Internacional ens ofereix un espectacle que combina la música, el moviment de l"aigua i els jocs de llums de colors amb més de 50 variants. Convertida en una de les atraccions més populars de Barcelona, la Font Màgica de Montjuïc és l"escenari del "Piromusical", un autèntic "ballet" d"aigua i llum.
Gran Teatre del Liceu

Gran Teatre del Liceu

El Gran Teatre del Liceu, construït l"any 1847, és un equipament cultural únic a Barcelona i un dels teatres d"òpera més destacats d"Europa. Emplaçat a la Rambla, acull cada any grans produccions d"òpera, ballet i música simfònica. L"edifici fou destruït per un incendi el 1994 i reinaugurat el 1999 després d"una esplèndida reconstrucció.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments