Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Atraccions i lleure


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Atraccions i lleure

Poble Espanyol 2024

Poble Espanyol 2024

Admireu l’arquitectura, apreneu antics oficis, compreu artesania, aneu de festa, feu una gimcana, visiteu un museu... Viviu les cultures del Poble Espanyol! Un espai cultural únic al món.
Port Olímpic

Port Olímpic

Els dos gratacels que s"aixequen a banda i banda són la torre Mapfre i l"Hotel Arts, al peu del qual hi trobem una espectacular escultura daurada amb forma de peix, obra de Frank Gehry, i molt a prop el Gran Casino de Barcelona. També els amants dels esports nàutics tenen aquí la possibilitat de practicar la vela o altres modalitats. I a l"estiu, a banda i banda, podrem gaudir d"un bany de sol o d"una capbussada refrescant en una de les platges que envolten aquest port: la del Somorrostro i la de Nova Icària.
Sitges

Sitges

Sitges, a 37 km al sud de Barcelona, conserva a les seves platges i carrers la bellesa que va inspirar a una generació d"artistes catalans de finals del s. XIX. És molt recomanable visitar les mansions i museus modernistes, així com assaborir l"ambient de les seves terrasses i locals d"oci.
Terrassa

Terrassa

Terrassa, a 28 km a l"oest de Barcelona, els arquitectes modernistes van crear, a més de cases luxoses, fàbriques i edificis públics. La ciutat ha transformat el passat industrial en museus i rutes turístiques. A 5 km del centre es troba el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt.
TNC-Teatre Nacional de Catalunya

TNC-Teatre Nacional de Catalunya

El TNC, Teatre Nacional de Catalunya situat a l"Eixample de Barcelona, fou dissenyat per l"arquitecte Ricard Bofill i disposa de tres sales de teatre diferents. La seva programació combina el teatre clàssic autòcton i universal amb propostes de dansa i dramatúrgies contemporànies i es completa amb teatre familiar i grans produccions internacionals, oferint propostes per a tots els públics.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments