Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Monuments i escultures


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Monuments i escultures

Font monumental de la Plaça Espanya

Font monumental de la Plaça Espanya

La font monumental que presideix la Plaça Espanya és una de les imatges emblemàtiques d"aquest punt de Barcelona. Qualsevol angle de la plaça és bo per observar un monument de tall clàssic i efecte impactant. Una grup escultòric que dóna el tret de sortida al passeig per la zona on es celebrà l"Exposició Internacional de 1929.
Dona i Ocell, Joan Miró

Dona i Ocell, Joan Miró

Un gegant despunta en un dels extrems del Parc de Joan Miró. És l"escultura Dona i Ocell de l"artista barceloní Joan Miró. Amb una mica d"imaginació aconseguirem veure, a través d"aquesta obra imponent de colors brillants, la figura femenina culminada per l"ocell. Tot un referent de les icones artístiques de la ciutat de Barcelona.
Cel caigut, Beverly Pepper

Cel caigut, Beverly Pepper

Un cel caigut es reflexa en les formes ondulants que neixen de la gespa del Parc de l"Estació del Nord, en un joc subtil amb la superfície natural. És el conjunt escultòric amb el qual Beverly Pepper va decorar el nou parc nascut als terrenys de l"antiga estació del ferrocarril.
Mural de les Olles, Frederic Amat

Mural de les Olles, Frederic Amat

1.500 olles de ceràmica esmaltada pengen d"una paret. Sembla que hagin de caure a terra en qualsevol moment. La seva originalitat i profund simbolisme el converteixen en una peça decorativa única en plena Ciutat del Teatre. Davant d"ell hom es pregunta: quin és el passat dolorós d"aquestes peces de ceràmica?
Cementiri de Montjuic

Cementiri de Montjuic

La visita a un cementiri és sempre una experiència colpidora. Caminar pel cementiri de Montjuic és, a més, tot un passeig per una ciutat en miniatura, la ciutat dels morts i del silenci. Enfilat a la muntanya davant el mar, aquesta gran necròpolis de Barcelona conserva obres d"arquitectura funerària de gran valor i l"única col·lecció de carrosses fúnebres d"Europa.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments