Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Platges


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Platges

Platja de la Mar Bella

Platja de la Mar Bella

El públic més jove té especial predilecció per aquesta platja, que acull un espai dedicat al naturisme. És un punt de trobada d"un públic divers i cosmopolita, de gent esportiva i d"estudiants de les facultats més properes.
Platja de Llevant

Platja de Llevant

Com indica el seu nom, aquesta és la platja situada més cap a llevant del litoral de Barcelona. També és la de creació més recent ja que la seva accessibilitat data de 2006. Fins fa molt poc, les fàbriques i altres instal·lacions arribaven quasi fins la línea de costa però avui en dia aquesta platja forma part dels espais d"oci que ciutadans i visitants tenen a la seva disposició junt al mar.
Platja del Somorrostro

Platja del Somorrostro

Està situada entre l"espigó del Gas i el Port Olímpic. Fins a mitjans segle XX aquí hi havia un barri de barraques on hi van arribar a viure 15.000 persones i on va néixer Carmen Amaya, la bailaora de flamenc més famosa i universal de tots els temps. Malgrat que fins fa poc formava part de la platja de la Barceloneta, l"ajuntament, en record a aquella barriada humil, ha recuperat el nom del Somorrostro per aquest espai del litoral de Barcelona en record d"aquesta barriada humil.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments