Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Platges


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Platges

Platja de Sant Sebastià

Platja de Sant Sebastià

És la platja situada més a ponent de Barcelona i, juntament amb la de la Barceloneta, és una de les més antigues i de major tradició de la ciutat. Aquí s"hi van instal·lar els primers establiments de bany, que aleshores, a principis del segle XX, era una activitat lúdica reservada a les classes benestants de la ciutat! La recent construcció d"un hotel ha permès crear una petita cala molt tranquil·la on trobareu diversos restaurants.
Platja del Somorrostro

Platja del Somorrostro

Està situada entre l"espigó del Gas i el Port Olímpic. Fins a mitjans segle XX aquí hi havia un barri de barraques on hi van arribar a viure 15.000 persones i on va néixer Carmen Amaya, la bailaora de flamenc més famosa i universal de tots els temps. Malgrat que fins fa poc formava part de la platja de la Barceloneta, l"ajuntament, en record a aquella barriada humil, ha recuperat el nom del Somorrostro per aquest espai del litoral de Barcelona en record d"aquesta barriada humil.
Zona de banys del Fòrum

Zona de banys del Fòrum

Amb el rerefons escultòric de la placa fotovoltaica del Fòrum, la piscina d"aigua salada a mar obert, amb una zona de bany ben delimitada, és una altra manera de viure l"experiència del mar a Barcelona. S"ha de tenir en compte que no hi ha sorra i l"accès a l"aigua es realitza des de superfícies pavimentades mitjançant escales. Menys gent, més tranquil·litat, i un espai rabiosament fotogènic!.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments