Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Barris, carrers i places


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Barris, carrers i places

Plaça Reial

Plaça Reial

Porta nom de reial i ho és per la seva bellesa. Amb un regust elegant accentuat per la font, fanals i palmeres, la plaça Reial és una de les més bullicioses i vitals de Barcelona, especialment de nit. Aquesta és la més apreciada de les places porxades de Barcelona.
Nucli antic del barri de la Barceloneta

Nucli antic del barri de la Barceloneta

Endinsant-vos pels carrerons del barri de la Barceloneta, a la Ciutat Vella, descobrireu l"encant d"una atmosfera encara popular, que es barreja amb els molts turistes que s"hi apropen, atrets per les platges i la qualitat dels restaurants i bars de la zona.
Rambla del Raval

Rambla del Raval

Un autèntic pulmó d"oxigen al cor del Raval. Així és la més jove de les rambles barcelonines, un carrer ample amb forma de bulevard on s"hi troba gent de procedències socials, culturals i geogràfiques ben diverses. Un dels carrers preferits pels joves locals i foranis que veu com el barri canvia, dia rere dia.
Carrer Montcada

Carrer Montcada

Al carrer Montcada de Barcelona, un seguit de palaus medievals, renaixentistes i fins i tot barrocs es donen la mà, obrint-nos els seus portalons per endinsar-nos en bells patis de pedres venerables. Són testimoni d"un passat ric i gloriós del que fou carrer principal i el més noble de la Barcelona medieval.
El Barri Gòtic

El Barri Gòtic

Aquí, al Barri Gòtic trobem els palaus de l"Ajuntament i de la Generalitat, la Catedral i altres esglésies gòtiques com la de Santa Maria del Pi o la dels Sants Just i Pastor. Molt a prop de la plaça de Sant Jaume, al bell mig d"aquest barri de Barcelona, hi ha l"antic Call jueu, de carrerons ínfims, on encara s"hi conserven algunes restes de l"antiga sinagoga.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments