Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Atraccions i lleure


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Atraccions i lleure

L'Auditori de Barcelona

L'Auditori de Barcelona

L"Auditori, situat a l"Eixample i amb 42.000m2 edificats, és un dels principals centres musicals de Barcelona. La gran Sala Pau Casals, tota de fusta, té una capacitat per a 2.340 persones i una acústica excepcional. Podrem comprovar-la gaudint d"una gran varietat d"estils musicals, des de la música simfònica fins al rock i la cançó d"autor.
Mercat dels Encants

Mercat dels Encants

Els voltants de la plaça de les Glòries dibuixen una zona sorprenent i amb molts atractius. A la presència imponent de la Torre Glòries, i d"equipaments culturals de primer ordre com el TNC, l"Auditori i el Museu DHUB, se suma el nou mercat "Encants Barcelona", un microcosmos que val la pena descobrir.
Font Màgica

Font Màgica

La font ornamental més gran de Barcelona creada l"any 1929 en motiu de l"Exposició Internacional ens ofereix un espectacle que combina la música, el moviment de l"aigua i els jocs de llums de colors amb més de 50 variants. Convertida en una de les atraccions més populars de Barcelona, la Font Màgica de Montjuïc és l"escenari del "Piromusical", un autèntic "ballet" d"aigua i llum.
La Ciutat del Teatre

La Ciutat del Teatre

Referent clau en el món de les arts escèniques de Barcelona, la Ciutat del Teatre concentra un grapat d"equipaments que acullen tota mena de manifestacions teatrals al cor de la muntanya de Montjuïc. Un recorregut pels edificis i escenaris d"aquesta ciutat teatral ens apropa una mica més al dinamisme cultural de Barcelona.
Mirador de l'Alcalde

Mirador de l'Alcalde

Una balconada amb vistes al mar i a la ciutat s"obre des del Mirador de l"Alcalde. La vista panoràmica de 180º sobre el port i la ciutat és espectacular. Des d"aquí podem jugar a identificar els edificis més emblemàtics de Barcelona, com si fós una gran maqueta.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments