Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Atraccions i lleure


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Atraccions i lleure

L'Aquàrium de Barcelona

L'Aquàrium de Barcelona

Descobriu la fauna submarina del Mediterrani i gaudiu de l'Oceanari més gran d'Europa. Passegeu per les exposicions permanents amb més de 35 aquaris i entre taurons per un túnel submarí de més de 80 metres. Submergiu-vos a l'Aquàrium de Barcelona!
L'Auditori de Barcelona

L'Auditori de Barcelona

L"Auditori, situat a l"Eixample i amb 42.000m2 edificats, és un dels principals centres musicals de Barcelona. La gran Sala Pau Casals, tota de fusta, té una capacitat per a 2.340 persones i una acústica excepcional. Podrem comprovar-la gaudint d"una gran varietat d"estils musicals, des de la música simfònica fins al rock i la cançó d"autor.
Las Golondrinas de Barcelona

Las Golondrinas de Barcelona

Us proposem una atractiva i curiosa excursió a bord d'una embarcació a motor,realitzant una petita travessa per conèixer el litoral de Barcelona. Relaxeu-vos amb una copa de vi i gaudiu del paisatge a bord de 'Las Golondrinas'.
Mercat dels Encants

Mercat dels Encants

Els voltants de la plaça de les Glòries dibuixen una zona sorprenent i amb molts atractius. A la presència imponent de la Torre Glòries, i d"equipaments culturals de primer ordre com el TNC, l"Auditori i el Museu DHUB, se suma el nou mercat "Encants Barcelona", un microcosmos que val la pena descobrir.
Mirador - Torre de Collserola

Mirador - Torre de Collserola

Com una gran xeringa que apunta cap el cel, la silueta de la torre de Collserola es retalla al fons barceloní. Un dels símbols de Barcelona des del 1992 que, a més de modernitat, aporta a la ciutat un mirador situat a 115 metres d"altura sobre el seu emplaçament amb vistes 360º al pla de Barcelona.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments