Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Monuments i escultures


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Monuments i escultures

Topos, Eduardo Chillida

Topos, Eduardo Chillida

En un dels extrems de la plaça del Rei, un monument trenca amb el gòtic imperant en aquest espai. Una peça robusta de metall, sembla desentonar amb l"entorn i alhora integrar-s"hi perfectament. Topos V és una escultura que fa de pont entre l"Edat Mitjana i la modernitat.
Fossar de les Moreres

Fossar de les Moreres

Un indret on la càrrega simbòlica i el pes de la història prenen el protagonisme. Aquí s"hi trobava el fossar amb els caiguts en el setge de Barcelona de 1714. Un monument ens ho recorda. Pels forasters, l"indret passa de vegades desaparcebut. Pels catalans, el fossar és més que un record. És un homenatge.
Cara de Barcelona, Roy Lichtenstein

Cara de Barcelona, Roy Lichtenstein

Cridanera tant pels colors com pel tamany, l"escultura de la Cara de Barcelona no passa desapercebuda. Tothom hi diu la seva sobre aquesta peça que, des de l"època olímpica, decora un extrem del Port Vell de Barcelona, barrejant-se amb el passat portuari i el present d"una de les zones d"oci de la ciutat.
La Dama del paraigua

La Dama del paraigua

La dama del paraigua és un símbol del Parc de la Ciutadella i del Zoo de Barcelona. Per a molts també és un record d"infància de la més bonica de les dames de la ciutat. Qui no s"ha quedat mai embadalit mirant aquesta enigmàtica dona d"època, de nom desconegut, que ens allarga delicadament la mà?.

Onades, Andreu Alfaro

Benvinguda i comiat per a tots aquells que arriben o marxen de Barcelona pel mar. Així són les ones que decoren un extrem de la plaça del Carbó, porta d"accés a l"escullera del port. L"obra impressiona per les seves dimensions i la flexibilitat de les seves formes.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments