Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Tots


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Tots

Anella Olímpica de Montjuïc

Anella Olímpica de Montjuïc

Barcelona va viure un estiu màgic que no oblidarà mai. Amb la celebració dels Jocs Olímpics de 1992, la ciutat es convertí durant uns dies en la capital del món, uns dies que romandran per sempre en la memòria col·lectiva. L"Anella Olímpica de Montjuïc va ser el centre neuràlgic de la festa.
Antic Hospital de la Santa Creu

Antic Hospital de la Santa Creu

Deixem-nos captivar per les dependències del que fou el gran hospital de Barcelona fins ben entrat el segle XX. Un cop d"ull als patis i naus de l"antic recinte, avui seu de la Biblioteca de Catalunya, centres d"ensenyament i altres institucions culturals, ens transportarà a l"atmosfera d"altres temps.
Antigues fàbriques de Can Ricart i Can Felipa

Antigues fàbriques de Can Ricart i Can Felipa

L"arquitectura fabril ha estat aprofitada al Poblenou per a nous usos adaptats als nostres temps. Són molts els exemples d"antigues fàbriques que hom pot trobar a Barcelona i que han estat remodelades per encabir-hi noves activitats. És el cas de Can Felipa i Can Ricart.
Arc de Triomf

Arc de Triomf

L"any 1888 Barcelona organitzava l"Exposició Universal. Com a porta d"entrada a la fira, situada al Parc de la Ciutadella, s"aixecava l"Arc de Triomf. Un monument de forma i proporcions clàssiques però d"acabats escultòrics i decoratius, trencadors i plens de simbolisme, que constitueix una de les icones de la ciutat.
Arts Santa Mònica

Arts Santa Mònica

Situat en un antic convent del segle XVIII al final de la Rambla, al Santa Mònica trobareu un laboratori creatiu en el qual conflueixen totes les disciplines artístiques.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments