Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Museus i Centres d’exposicions


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Museus i Centres d’exposicions

Museu Marítim de Barcelona

Museu Marítim de Barcelona

Situat a la façana marítima de Barcelona, el Museu Marítim es troba en un edifici d'allò més emblemàtic de Barcelona: les Reials Drassanes Medievals, una mostra de gòtic civil única al món.
Museu de Cera

Museu de Cera

Situat en un emblemàtic palauet del segle XIX de la cèlebre Rambla barcelonina, el Museu de Cera dóna vida a algunes de les figures més prominents de la història de la humanitat.
MUHBA - Museu d'Història de Barcelona - El Call

MUHBA - Museu d'Història de Barcelona - El Call

La casa de qui havia estat un teixidor de vels és la seu avui dia del Museu d'Història de la ciutat al Call. Un espai situat a l'antic barri jueu de Barcelona o Call que ens ajuda a entendre la rica aportació d'aquesta comunitat durant l'Edat Mitjana.
Museu d'Història de Catalunya

Museu d'Història de Catalunya

Creat l'any 1996 a Barcelona amb l'objectiu de difondre la història de Catalunya, el Museu d'Història de Catalunya fou ubicat a l'edifici que antigament era la seu dels magatzems del Port Vell de Barcelona, construït l'any 1900 i conegut com a Palau del Mar.
Museu Picasso

Museu Picasso

Situat en cinc palaus d'estil gòtic català originals dels segles XIII i XIV, el Museu Picasso de Barcelona va obrir les seves portes al públic l'any 1963, i amb el temps a esdevingut un centre imprescindible a l'hora de conèixer els anys de formació de l'artista.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments