Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Museus i Centres d’exposicions


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Museus i Centres d’exposicions

Museu Frederic Marès

Museu Frederic Marès

Situat en ple Barri Gòtic, el museu Frederic Marès està instal·lat en una part dels espais que ocupava l'antic Palau Reial Major dels comtes de Barcelona. Acull una àmplia i valuosa col·lecció d'obres i objectes artístics que Frederic Marès va reunir al llarg de la seva vida.
Museu de la Xocolata

Museu de la Xocolata

Ubicat en un edifici de gran rellevància històrica, l'antic convent de Sant Agustí de Barcelona, el Museu de la Xocolata fou creat l'any 2000 gràcies a l'impuls del Gremi de Pastisseria de Barcelona.
MACBA - Museu d'Art Contemporani de Barcelona

MACBA - Museu d'Art Contemporani de Barcelona

Situat al centre històric de Barcelona, al MACBA disposa de més de 20.000 m2 al servei de la creació contemporània. El seu programa inclou arts visuals, performance, dansa, cinema, música, esdeveniments i un programa pioner d'activitats educatives.
Museu Europeu d'Art Modern - MEAM

Museu Europeu d'Art Modern - MEAM

La seu del MEAM es troba al Palau Gomis, singular edifici neoclàssic del segle XVIII, ubicat al barri del Born, referent turístic i cultural de la ciutat de Barcelona.
MUHBA - Museu d'Història de Barcelona - Santa Caterina

MUHBA - Museu d'Història de Barcelona - Santa Caterina

Ubicat al subsòl del Mercat de Santa Caterina, aquest espai arqueològic pretén donar a conèixer l'evolució d'aquesta zona de la ciutat des de la prehistòria fins als nostres dies.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments