Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Museus i Centres d’exposicions


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Museus i Centres d’exposicions

Museu Nacional d'Art de Catalunya

Museu Nacional d'Art de Catalunya

El Palau Nacional, edifici emblemàtic de l'Exposició Internacional celebrada a Barcelona l'any 1929, és la seu del Museu Nacional d'Art de Catalunya. El museu està situat a la muntanya de Montjuïc, un entorn privilegiat des del qual pots gaudir d'una vista magnífica i única de la ciutat de Barcelona.
Fundació Joan Miró

Fundació Joan Miró

La Fundació Joan Miró, situada al parc de Montjuïc a Barcelona, es troba en un magnífic edifici de marcat estil mediterrani,obra de Josep Lluís Sert. Actualment conté la col·lecció pública més important de l'obra de l'artista Joan Miró.
Museu Olímpic i de l'Esport Joan A. Samaranch

Museu Olímpic i de l'Esport Joan A. Samaranch

La ciutat de Barcelona es converteix en la primera ciutat europea que acull un museu olímpic i de l'esport. És situat a la muntanya de Montjuïc i permet viure una experiència única al voltant de l'olimpisme i l'esport.La passió per l'esport a Barcelona arribà a un punt àlgid amb les Olimpíades de 1992.
Museu Etnològic i de Cultures del Món - Parc de Montjuïc

Museu Etnològic i de Cultures del Món - Parc de Montjuïc

Situat al parc de Montjuïc, el Museu Etnològic i de Cultures del Món de Barcelona és un espai de reflexió sobre el passat i el present de la nostra societat.
Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

Considerat un dels millors exemples del gòtic català, el Museu-Monestir de Pedralbes permet contemplar el llegat artístic conservat per la comunitat de clarisses al llarg dels segles i conèixer el seu estil de vida.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments