Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Tots


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Tots

Sant Pau del Camp

Sant Pau del Camp

El tràfec i soroll del barri del Raval de Barcelona troben un moment de descans en aquesta petita església romànica del carrer de Sant Pau. Les fornides parets de pedra tanquen el misteri i les meravelles d"un estil primitiu però carregat de simbolisme que parla del passat de la Barcelona dels convents.
MUHBA - Museu d'Història de Barcelona - Via sepulcral romana

MUHBA - Museu d'Història de Barcelona - Via sepulcral romana

plaça de la Vila de Madrid, situada molt a prop de la Rambla i la plaça Catalunya de Barcelona, mereix una aturada en el camí. Envoltats d"edificis d"elegants façanes, podrem contemplar el jaciment sepulcral més important de la Barcino romana. Un espai al districte de Ciutat Vella que ens descobreix el passat romà de la ciutat.
Catedral

Catedral

Catedral de la Santa Creu i Santa Eulàlia, observa impertèrrita el pas del temps en una Barcelona en constant moviment i canvi. La Catedral és també el reflex del pas de generacions i estils arquitectònics barrejats en un edifici de caràcter majoritàriament gòtic que cal visitar per dins per entendre"n el seu esplendor.
Casa Bruno Cuadros

Casa Bruno Cuadros

La Rambla és una caixa de sorpreses sense fi. Una caixa que s"obre i deixa entreveure joies com aquesta al·legoria de l"orientalisme, la Casa Bruno Cuadros, que fou en el seu dia, una botiga de paraigües de Barcelona. L"estil que l"acompanya, pròxim al modernisme amb el colorisme i la delicadesa de les seves decoracions, l"han fet aparèixer en molts àlbums fotogràfics dels visitants de Barcelona.
Estació de França

Estació de França

El bon gust i la monumentalitat s"exhibeixen en la gran estació de Barcelona, l"Estació de França, gran quan a dimensions i bellesa tot i que hi circulen pocs trens. En apropar-nos al vestíbul i als vials descobrirem un edifici que, per la seva elegància, se l"ha comparat sovint amb l"estació parisina d"Orsay.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments