Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Monuments i escultures


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Monuments i escultures

Gat, Fernando Botero

Gat, Fernando Botero

Tot un símbol de Barcelona i del barri del Raval. Sembla que al final de la Rambla d"aquest barri s"hi troba bé, després d"haver passat quinze anys buscant casa. El Gat de Botero és acollit per tots amb un somriure als llavis. Només té un competidor: el Cavall del mateix autor.
Barcino, de Joan Brossa

Barcino, de Joan Brossa

Davant la muralla romana, allà on l"aqüeducte arribava a la ciutat, trobem aquest poema visual de Joan Brossa. Hi llegim la paraula Barcino, el nom romà de Barcelona a qui ret homenatge l"artista amb aquesta curiosa escultura, perfectament integrada amb les pedres més antigues de la ciutat.
Font de Canaletes

Font de Canaletes

Un dels símbols de la ciutat, punt de trobada de barcelonins i foranis i espai de celebració de les victòries esportives dels equips catalans, la font de Canaletes esdevé un dels monuments més visitats de Barcelona. Amaga, a més, una història molt lligada amb l"abastament d"aigua de la ciutat vella.
Fossar de les Moreres

Fossar de les Moreres

Un indret on la càrrega simbòlica i el pes de la història prenen el protagonisme. Aquí s"hi trobava el fossar amb els caiguts en el setge de Barcelona de 1714. Un monument ens ho recorda. Pels forasters, l"indret passa de vegades desaparcebut. Pels catalans, el fossar és més que un record. És un homenatge.
Cara de Barcelona, Roy Lichtenstein

Cara de Barcelona, Roy Lichtenstein

Cridanera tant pels colors com pel tamany, l"escultura de la Cara de Barcelona no passa desapercebuda. Tothom hi diu la seva sobre aquesta peça que, des de l"època olímpica, decora un extrem del Port Vell de Barcelona, barrejant-se amb el passat portuari i el present d"una de les zones d"oci de la ciutat.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments