Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Esglésies


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Esglésies

Catedral

Catedral

Catedral de la Santa Creu i Santa Eulàlia, observa impertèrrita el pas del temps en una Barcelona en constant moviment i canvi. La Catedral és també el reflex del pas de generacions i estils arquitectònics barrejats en un edifici de caràcter majoritàriament gòtic que cal visitar per dins per entendre"n el seu esplendor.
Sant Pere de les Puelles

Sant Pere de les Puelles

El romànic ens sorprèn de sobte en alguna plaça de la Ciutat Vella de Barcelona. Al cor del barri de Sant Pere hi rau, com si el temps s"hagués aturat, l"església de l"antic convent de Sant Pere de les Puelles. Una llarga història marcada per les reformes, que no camufla l"encant del recinte original.
Santa Maria del Mar

Santa Maria del Mar

La Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona, coneguda com la "catedral de la Ribera", és un dels exemples més perfectes de l"arquitectura d"estil gòtic, per l"harmonia de les seves proporcions i la serenitat que ofereix el conjunt.
Sant Pau del Camp

Sant Pau del Camp

El tràfec i soroll del barri del Raval de Barcelona troben un moment de descans en aquesta petita església romànica del carrer de Sant Pau. Les fornides parets de pedra tanquen el misteri i les meravelles d"un estil primitiu però carregat de simbolisme que parla del passat de la Barcelona dels convents.
Església Sant Felip Neri

Església Sant Felip Neri

Discreta, l"església de Sant Felip Neri s"aixeca en un racó amagat del Barri Gòtic, una placeta de caire romàntic que porta el mateix nom. A la façana, d"estil barroc però auster, hi descobrim impactes de metralla. Les obres de restauració i neteja han volgut conservar el testimoni dolorós de la Guerra Civil.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments