Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Monuments i escultures


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Monuments i escultures

Mirador de Colom

Mirador de Colom

Situat al final de la Rambla de Barcelona, ben a prop del mar, el Mirador de Colom, obra de Gaietà Buïgas, inaugurat l"any 1888 amb motiu de l"Exposició Universal, va ser dedicat a Cristòfor Colom, que en tornar del seu viatge a Amèrica va escollir el port de Barcelona per a desembarcar. Al seu interior un ascensor recorre els 51 metres d"alçada de la seva columna de ferro d"estil corinti fins arribar al mirador, des d"on es pot gaudir de Barcelona a vista d"ocell: El Barri Gòtic, la Catedral, Santa Maria del Mar i la Rambla al nord, el Port Olímpic i el Fòrum a l"est, la muntanya de Montjuïc, coronada pel castell al Sud i, finalment, a l"oest Collserola, l"immens pulmó verd que envolta Barcelona.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments