Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Barris, carrers i places


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Barris, carrers i places

Anella Olímpica de Montjuïc

Anella Olímpica de Montjuïc

Barcelona va viure un estiu màgic que no oblidarà mai. Amb la celebració dels Jocs Olímpics de 1992, la ciutat es convertí durant uns dies en la capital del món, uns dies que romandran per sempre en la memòria col·lectiva. L"Anella Olímpica de Montjuïc va ser el centre neuràlgic de la festa.
Avinguda Gaudí

Avinguda Gaudí

Com una petita diagonal que trenca la quadrícula perfecta de l"Eixample, l"avinguda Gaudí s"enfila orgullosa des de la Sagrada Família cap a l"Hospital de Sant Pau. Un carrer semipeatonal que enllaça les magnífiques obres de Gaudí i Domènech i Montaner.
Carrer Montcada

Carrer Montcada

Al carrer Montcada de Barcelona, un seguit de palaus medievals, renaixentistes i fins i tot barrocs es donen la mà, obrint-nos els seus portalons per endinsar-nos en bells patis de pedres venerables. Són testimoni d"un passat ric i gloriós del que fou carrer principal i el més noble de la Barcelona medieval.
El Barri Gòtic

El Barri Gòtic

Aquí, al Barri Gòtic trobem els palaus de l"Ajuntament i de la Generalitat, la Catedral i altres esglésies gòtiques com la de Santa Maria del Pi o la dels Sants Just i Pastor. Molt a prop de la plaça de Sant Jaume, al bell mig d"aquest barri de Barcelona, hi ha l"antic Call jueu, de carrerons ínfims, on encara s"hi conserven algunes restes de l"antiga sinagoga.
El Paral·lel

El Paral·lel

Les aspes emblemàtiques que llueixen a la façana de El Molino tornen a girar amb aires de modernitat. Una programació de qualitat que abraça diversos gèneres musicals, s"afegeix a l"oferta cultural i de lleure que avui podem trobar en els altres teatres de la zona, com ara l"Apolo, el Victòria, el Condal i BARTS. L"ambient nocturn i els espectacles que es concentren en aquest tram de l"avinguda Paral·lel, ens permeten qualificar-lo com "el Broadway barceloní".
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments