Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Edificis singulars


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Edificis singulars

Antic Hospital de la Santa Creu

Antic Hospital de la Santa Creu

Deixem-nos captivar per les dependències del que fou el gran hospital de Barcelona fins ben entrat el segle XX. Un cop d"ull als patis i naus de l"antic recinte, avui seu de la Biblioteca de Catalunya, centres d"ensenyament i altres institucions culturals, ens transportarà a l"atmosfera d"altres temps.
Antigues fàbriques de Can Ricart i Can Felipa

Antigues fàbriques de Can Ricart i Can Felipa

L"arquitectura fabril ha estat aprofitada al Poblenou per a nous usos adaptats als nostres temps. Són molts els exemples d"antigues fàbriques que hom pot trobar a Barcelona i que han estat remodelades per encabir-hi noves activitats. És el cas de Can Felipa i Can Ricart.
Basílica de la Sagrada Família

Basílica de la Sagrada Família

La Basílica de la Sagrada Família és l"obra més coneguda d"Antoni Gaudí i ha esdevingut símbol indiscutible de Barcelona. Única al món, està en procés de construcció des de l"any 1882.
Basílica de Santa Maria del Mar

Basílica de Santa Maria del Mar

La Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona, coneguda com la "catedral de la Ribera", és un dels exemples més perfectes de l"arquitectura d"estil gòtic, per l"harmonia de les seves proporcions i la serenitat que ofereix el conjunt.
Basílica de Santa Maria del Pi

Basílica de Santa Maria del Pi

Des de molts punts del Barri Gòtic de Barcelona es pot sentir el repicar de l"Antònia, la campana més gran de les sis que coronen el campanar octogonal de l"església Santa Maria del Pi. Ens apropem per descobrir, entre les pintoresques places del Pi i Sant Josep Oriol, l"església de Santa Maria.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments