Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Platges


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Platges

Platja de Sant Sebastià

Platja de Sant Sebastià

És la platja situada més a ponent de Barcelona i, juntament amb la de la Barceloneta, és una de les més antigues i de major tradició de la ciutat. Aquí s"hi van instal·lar els primers establiments de bany, que aleshores, a principis del segle XX, era una activitat lúdica reservada a les classes benestants de la ciutat! La recent construcció d"un hotel ha permès crear una petita cala molt tranquil·la on trobareu diversos restaurants.
Platja de la Barceloneta

Platja de la Barceloneta

Aquesta platja es troba lligada de manera indissociable al Barri del mateix nom, la Barceloneta, el barri més mariner de Barcelona, on els barcelonins hi acostumen a degustar plats a base de peix, marisc i tapes.
Platja de la Nova Icària

Platja de la Nova Icària

És la platja contigua al Port Olímpic per llevant i té com a rerafons el peix metàl·lic dissenyat per l"arquitecte Frank Gehry. Aquesta platja es va crear amb la urbanització de la Vila Olímpica, a finals dels anys vuitanta del segle passat, quan Barcelona va apostar decididament per crear un front de mar accessible i obert a la ciutat.
Zona de banys del Fòrum

Zona de banys del Fòrum

Amb el rerefons escultòric de la placa fotovoltaica del Fòrum, la piscina d"aigua salada a mar obert, amb una zona de bany ben delimitada, és una altra manera de viure l"experiència del mar a Barcelona. S"ha de tenir en compte que no hi ha sorra i l"accès a l"aigua es realitza des de superfícies pavimentades mitjançant escales. Menys gent, més tranquil·litat, i un espai rabiosament fotogènic!.
Platja de Bogatell

Platja de Bogatell

Situada entre les platges de la Nova Icària i de la Mar Bella, és el resultat, com les seves veïnes, de l"urbanisme que, amb l"empenta de la Barcelona olímpica del 92, va voler apostar per l"obertura al mar: per la plena integració de les platges amb els espais verds, els jardins i els barris de l"entorn.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments