Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Platges


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Platges

Platja de Bogatell

Platja de Bogatell

Situada entre les platges de la Nova Icària i de la Mar Bella, és el resultat, com les seves veïnes, de l"urbanisme que, amb l"empenta de la Barcelona olímpica del 92, va voler apostar per l"obertura al mar: per la plena integració de les platges amb els espais verds, els jardins i els barris de l"entorn.
Platja de la Barceloneta

Platja de la Barceloneta

Aquesta platja es troba lligada de manera indissociable al Barri del mateix nom, la Barceloneta, el barri més mariner de Barcelona, on els barcelonins hi acostumen a degustar plats a base de peix, marisc i tapes.
Platja de la Mar Bella

Platja de la Mar Bella

El públic més jove té especial predilecció per aquesta platja, que acull un espai dedicat al naturisme. És un punt de trobada d"un públic divers i cosmopolita, de gent esportiva i d"estudiants de les facultats més properes.
Platja de la Nova Icària

Platja de la Nova Icària

És la platja contigua al Port Olímpic per llevant i té com a rerafons el peix metàl·lic dissenyat per l"arquitecte Frank Gehry. Aquesta platja es va crear amb la urbanització de la Vila Olímpica, a finals dels anys vuitanta del segle passat, quan Barcelona va apostar decididament per crear un front de mar accessible i obert a la ciutat.
Platja de Llevant

Platja de Llevant

Com indica el seu nom, aquesta és la platja situada més cap a llevant del litoral de Barcelona. També és la de creació més recent ja que la seva accessibilitat data de 2006. Fins fa molt poc, les fàbriques i altres instal·lacions arribaven quasi fins la línea de costa però avui en dia aquesta platja forma part dels espais d"oci que ciutadans i visitants tenen a la seva disposició junt al mar.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments