Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Monuments i escultures


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Monuments i escultures

Arc de Triomf

Arc de Triomf

L"any 1888 Barcelona organitzava l"Exposició Universal. Com a porta d"entrada a la fira, situada al Parc de la Ciutadella, s"aixecava l"Arc de Triomf. Un monument de forma i proporcions clàssiques però d"acabats escultòrics i decoratius, trencadors i plens de simbolisme, que constitueix una de les icones de la ciutat.
Barcino, de Joan Brossa

Barcino, de Joan Brossa

Davant la muralla romana, allà on l"aqüeducte arribava a la ciutat, trobem aquest poema visual de Joan Brossa. Hi llegim la paraula Barcino, el nom romà de Barcelona a qui ret homenatge l"artista amb aquesta curiosa escultura, perfectament integrada amb les pedres més antigues de la ciutat.
Cara de Barcelona, Roy Lichtenstein

Cara de Barcelona, Roy Lichtenstein

Cridanera tant pels colors com pel tamany, l"escultura de la Cara de Barcelona no passa desapercebuda. Tothom hi diu la seva sobre aquesta peça que, des de l"època olímpica, decora un extrem del Port Vell de Barcelona, barrejant-se amb el passat portuari i el present d"una de les zones d"oci de la ciutat.
Cel caigut, Beverly Pepper

Cel caigut, Beverly Pepper

Un cel caigut es reflexa en les formes ondulants que neixen de la gespa del Parc de l"Estació del Nord, en un joc subtil amb la superfície natural. És el conjunt escultòric amb el qual Beverly Pepper va decorar el nou parc nascut als terrenys de l"antiga estació del ferrocarril.
Desconsol, Josep Llimona

Desconsol, Josep Llimona

Una noia agenollada, mig caiguda, amb les mans agafades delicadament i el rostre cobert per la cabellera, sura enmig de l"estany de la plaça d"Armes, al Parc de la Ciutadella de Barcelona. Sembla que res ni ningú la pugui consolar. El Desconsol pren aquí forma d"escultura femenina.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments