Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Monuments i escultures


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Monuments i escultures

L'Estel ferit, Rebecca Horn

L'Estel ferit, Rebecca Horn

Quatre cubs desencaixats que s"apilen desordenadament formen l"escultura L"Estel Ferit. Coneguda per tothom com "els cubs", aquest monument tan popular s"entronca clarament amb el gust de la Barcelona olímpica per l"art innovador. El seu simbolisme, però, està plenament lligat amb el passat del barri de la Barceloneta.
Gat, Fernando Botero

Gat, Fernando Botero

Tot un símbol de Barcelona i del barri del Raval. Sembla que al final de la Rambla d"aquest barri s"hi troba bé, després d"haver passat quinze anys buscant casa. El Gat de Botero és acollit per tots amb un somriure als llavis. Només té un competidor: el Cavall del mateix autor.
Barcino, de Joan Brossa

Barcino, de Joan Brossa

Davant la muralla romana, allà on l"aqüeducte arribava a la ciutat, trobem aquest poema visual de Joan Brossa. Hi llegim la paraula Barcino, el nom romà de Barcelona a qui ret homenatge l"artista amb aquesta curiosa escultura, perfectament integrada amb les pedres més antigues de la ciutat.
Font de Canaletes

Font de Canaletes

Un dels símbols de la ciutat, punt de trobada de barcelonins i foranis i espai de celebració de les victòries esportives dels equips catalans, la font de Canaletes esdevé un dels monuments més visitats de Barcelona. Amaga, a més, una història molt lligada amb l"abastament d"aigua de la ciutat vella.
Mirador de Colom

Mirador de Colom

Situat al final de la Rambla de Barcelona, ben a prop del mar, el Mirador de Colom, obra de Gaietà Buïgas, inaugurat l"any 1888 amb motiu de l"Exposició Universal, va ser dedicat a Cristòfor Colom, que en tornar del seu viatge a Amèrica va escollir el port de Barcelona per a desembarcar. Al seu interior un ascensor recorre els 51 metres d"alçada de la seva columna de ferro d"estil corinti fins arribar al mirador, des d"on es pot gaudir de Barcelona a vista d"ocell: El Barri Gòtic, la Catedral, Santa Maria del Mar i la Rambla al nord, el Port Olímpic i el Fòrum a l"est, la muntanya de Montjuïc, coronada pel castell al Sud i, finalment, a l"oest Collserola, l"immens pulmó verd que envolta Barcelona.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments