Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Atraccions i lleure


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Atraccions i lleure

Gran Teatre del Liceu

Gran Teatre del Liceu

El Gran Teatre del Liceu, construït l"any 1847, és un equipament cultural únic a Barcelona i un dels teatres d"òpera més destacats d"Europa. Emplaçat a la Rambla, acull cada any grans produccions d"òpera, ballet i música simfònica. L"edifici fou destruït per un incendi el 1994 i reinaugurat el 1999 després d"una esplèndida reconstrucció.
Palau de la Música Catalana

Palau de la Música Catalana

El Palau de la Música Catalana, l"anomenat "edifici més modernista del món" curiosament no és obra de Gaudí, sinó del seu coetani Lluís Domènech i Montaner (Barcelona, 1850-1923). Aquesta sala de concerts de Barcelona, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, és un monument artístic d"una bellesa excepcional i, alhora, un escenari musical de gran prestigi.
Mirador de Colom

Mirador de Colom

Situat al final de la Rambla de Barcelona, ben a prop del mar, el Mirador de Colom, obra de Gaietà Buïgas, inaugurat l"any 1888 amb motiu de l"Exposició Universal, va ser dedicat a Cristòfor Colom, que en tornar del seu viatge a Amèrica va escollir el port de Barcelona per a desembarcar. Al seu interior un ascensor recorre els 51 metres d"alçada de la seva columna de ferro d"estil corinti fins arribar al mirador, des d"on es pot gaudir de Barcelona a vista d"ocell: El Barri Gòtic, la Catedral, Santa Maria del Mar i la Rambla al nord, el Port Olímpic i el Fòrum a l"est, la muntanya de Montjuïc, coronada pel castell al Sud i, finalment, a l"oest Collserola, l"immens pulmó verd que envolta Barcelona.
Zoo de Barcelona

Zoo de Barcelona

Al Zoo de Barcelona hi viuen hi viuen diferents d"espècies autòctones i exòtiques, moltes d"elles en perill d"extinció. La visita es converteix en tota una experiència aprenent a través d"hàbitats de tot el món, descobrint la seva fauna com mamífers, rèptils, amfibis, aus... Les instal·lacions del Zoo són ideals per gaudir en família d"una jornada inoblidable.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments