Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Parcs


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Parcs

Anella Olímpica de Montjuïc

Anella Olímpica de Montjuïc

Barcelona va viure un estiu màgic que no oblidarà mai. Amb la celebració dels Jocs Olímpics de 1992, la ciutat es convertí durant uns dies en la capital del món, uns dies que romandran per sempre en la memòria col·lectiva. L"Anella Olímpica de Montjuïc va ser el centre neuràlgic de la festa.
Jardí Botànic de Barcelona

Jardí Botànic de Barcelona

Situat en un pendent suau del Parc de Montjuïc, el Jardí Botànic de Barcelona posa a l'abast del visitant una passejada diferent per a cada estació de l'any a través de la vegetació de les cinc regions del món amb clima mediterrani.
Parc Central de Nou Barris

Parc Central de Nou Barris

Amb un total de 17 hectàrees d"extensió, aquest parc atorga a Nou Barris un agradable aspecte de modernitat que casa perfectament amb la zona residencial on es troba. Adaptat al terreny, el seu perfil ondulant és ple de petites sorpreses.
Parc de Cervantes

Parc de Cervantes

Parc de Cervantes és un dels jardins temàtics de la ciutat. Roses vermelles, grogues o blaves, rosers enfiladissos o en miniatura. S"hi exposen prop de 2.000 espècies i varietats diferents en una excepcional col·lecció de més de 10.000 rosers que en el millor moment de floració, entre els mesos de maig i juliol, poden arribar a representar unes 150.000 roses obertes alhora Per a la selecció de rosers s"han tingut en compte criteris històrics, botànics i d"especificitat local.

Parc de Collserola

Darrera del conegut perfil del Tibidabo hi ha tot un univers natural de boscos i camps de conreu, un Parc Natural protegit on la variada vegetació i la fauna mediterrània ens faran sentir en plena natura a només quinze minuts de la gran ciutat. És el gran pulmó de Barcelona.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments