Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Esglésies


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Esglésies

Basílica de la Sagrada Família

Basílica de la Sagrada Família

La Basílica de la Sagrada Família és l"obra més coneguda d"Antoni Gaudí i ha esdevingut símbol indiscutible de Barcelona. Única al món, està en procés de construcció des de l"any 1882.
Basílica de Santa Maria del Mar

Basílica de Santa Maria del Mar

La Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona, coneguda com la "catedral de la Ribera", és un dels exemples més perfectes de l"arquitectura d"estil gòtic, per l"harmonia de les seves proporcions i la serenitat que ofereix el conjunt.
Basílica de Santa Maria del Pi

Basílica de Santa Maria del Pi

Des de molts punts del Barri Gòtic de Barcelona es pot sentir el repicar de l"Antònia, la campana més gran de les sis que coronen el campanar octogonal de l"església Santa Maria del Pi. Ens apropem per descobrir, entre les pintoresques places del Pi i Sant Josep Oriol, l"església de Santa Maria.
Basílica dels Sants Màrtirs Sant Just i Pastor

Basílica dels Sants Màrtirs Sant Just i Pastor

Diu la tradició que aquesta seria l"església més antiga de Barcelona. Cert o no, el que queda clar és que l"edifici del segle XIV s"aixeca en un dels indrets amb més encant i més desconeguts del Barri Gòtic. Un exemple més de l"esplendor de la ciutat a l"època medieval.
Catedral de la Santa Creu i Santa Eulàlia de Barcelona

Catedral de la Santa Creu i Santa Eulàlia de Barcelona

Catedral de la Santa Creu i Santa Eulàlia, observa impertèrrita el pas del temps en una Barcelona en constant moviment i canvi. La Catedral és també el reflex del pas de generacions i estils arquitectònics barrejats en un edifici de caràcter majoritàriament gòtic que cal visitar per dins per entendre"n el seu esplendor.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments