Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Museus i Centres d’exposicions


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Museus i Centres d’exposicions

CaixaForum

CaixaForum

CaixaForum, Centre Cultural de la Fundació "la Caixa", es troba ubicat en un dels espais més emblemàtics de Barcelona, l'antiga Fàbrica Casaramona, una joia industrial modernista, obra de Josep Puig i Cadafalch.
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona és una de les grans infraestructures dels anys noranta. Totes les seves activitats giren entorn de la ciutat: el fenomen urbà, analitzat des de tots els punts de vista i totes les disciplines culturals.
Fundació Antoni Tàpies

Fundació Antoni Tàpies

Situada en un dels edificis més representatius de la Barcelona modernista, obra de Lluís Domènech i Montaner, la Fundació Antoni Tàpies conté una de les col·leccions més completes de les obres d'art de l'artista català.
MACBA - Museu d'Art Contemporani de Barcelona

MACBA - Museu d'Art Contemporani de Barcelona

Situat al centre històric de Barcelona, al MACBA-Museo de Arte Contemporáneo de Barcelona, disposa de més de 20.000 m2 al servei de la creació contemporània. El seu programa inclou arts visuals, performance, dansa, cinema, música, esdeveniments i un programa pioner d'activitats educatives.
Museu d'Arqueologia de Catalunya

Museu d'Arqueologia de Catalunya

El Museu d'Arqueologia de Catalunya, situat a l'Antic Palau d'Arts Gràfiques de Montjuïc de Barcelona, proposa al visitant un viatge en el temps per descobrir les arrels del poble català, sense oblidar les cultures de la resta de la Península Ibèrica i de la Mediterrània que s'hi van relacionar.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments