Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Museus i Centres d’exposicions


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Museus i Centres d’exposicions

MUHBA - Refugi 307

MUHBA - Refugi 307

El 13 de febrer de 1937, Barcelona vivia el primer dels 192 bombardeigs de l"exèrcit de Franco en plena Guerra Civil. Amb aquest atac, la població civil esdevenia protagonista involuntària de la guerra. Per afrontar aquesta situació, es va crear la Junta de Defensa Passiva encarregada de salvaguardar les vides dels veïns. Els primers llocs que es van habilitar com a defensa van ser els soterranis de les cases i la xarxa de metro. Però en intensificar-se els bombardeigs, es va començar la construcció de refugis amb la col·laboració popular.
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona és una de les grans infraestructures dels anys noranta. Totes les seves activitats giren entorn de la ciutat: el fenomen urbà, analitzat des de tots els punts de vista i totes les disciplines culturals.
MUHBA - Museu d'Història de Barcelona - Plaça del Rei

MUHBA - Museu d'Història de Barcelona - Plaça del Rei

Al subsòl de la plaça més emblemàtica del Barri Gòtic a Barcelona hi trobem un impressionant recorregut arqueològic, que permet conèixer com era la colònia romana de Barcino.
Museu Marítim de Barcelona

Museu Marítim de Barcelona

Situat a la façana marítima de Barcelona, el Museu Marítim es troba en un edifici d'allò més emblemàtic de Barcelona: les Reials Drassanes Medievals, una mostra de gòtic civil única al món.
MUHBA - Museu d'Història de Barcelona - El Call

MUHBA - Museu d'Història de Barcelona - El Call

Situat a l'antiga casa del segle XIV coneguda popularment com la Casa de l'Alquimista o Casa del Rabí, aquest equipament es troba al bell mig del call de Barcelona i és una de les poques edificacions de la zona que encara manté intactes alguns trets originaris de l'època.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments