Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Museus i Centres d’exposicions


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Museus i Centres d’exposicions

Arts Santa Mònica

Arts Santa Mònica

Situat en un antic convent del segle XVIII al final de la Rambla, al Santa Mònica trobareu un laboratori creatiu en el qual conflueixen totes les disciplines artístiques.
CaixaForum

CaixaForum

CaixaForum, Centre Cultural de la Fundació "la Caixa", es troba ubicat en un dels espais més emblemàtics de Barcelona, l'antiga Fàbrica Casaramona, una joia industrial modernista, obra de Josep Puig i Cadafalch.
Casa Museu Gaudí

Casa Museu Gaudí

La casa destinada ara a museu fou construïda l'any 1904 com a edifici pilot dels habitatges que havien de fer del Park Güell una ciutat jardí a Barcelona. Gaudí la convertí en la seva residència i, encara ara, s'hi conserven alguns objectes i records personals.
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona és una de les grans infraestructures dels anys noranta. Totes les seves activitats giren entorn de la ciutat: el fenomen urbà, analitzat des de tots els punts de vista i totes les disciplines culturals.
Col·lecció de Carrosses Fúnebres

Col·lecció de Carrosses Fúnebres

Barcelona pot presumir de comptar amb un dels museus més singulars d'Europa de temàtica religiosa.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments