Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Mercats


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Mercats

Mercat de la Boqueria

Mercat de la Boqueria

La història de La Rambla és la història del mercat de la Boqueria. L"evolució d"un passat de venedors ambulants a un present modern i encisador, ple de color i vida. El mercat és la metàfora de la vida de Barcelona, un riu humà que fa els plaers d"aquells a qui els agrada contemplar.
Mercat dels Encants

Mercat dels Encants

Els voltants de la plaça de les Glòries dibuixen una zona sorprenent i amb molts atractius. A la presència imponent de la Torre Glòries, i d"equipaments culturals de primer ordre com el TNC, l"Auditori i el Museu DHUB, se suma el nou mercat "Encants Barcelona", un microcosmos que val la pena descobrir.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments