Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Parcs


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Parcs

Jardí Botànic de Barcelona

Jardí Botànic de Barcelona

Situat en un pendent suau del Parc de Montjuïc, el Jardí Botànic de Barcelona posa a l'abast del visitant una passejada diferent per a cada estació de l'any a través de la vegetació de les cinc regions del món amb clima mediterrani.
Parc de Collserola

Parc de Collserola

Darrera del conegut perfil del Tibidabo hi ha tot un univers natural de boscos i camps de conreu, un Parc Natural protegit on la variada vegetació i la fauna mediterrània ens faran sentir en plena natura a només quinze minuts de la gran ciutat. És el gran pulmó de Barcelona.
Parc de la Ciutadella

Parc de la Ciutadella

Avui en dia, al Parc de la Ciutadella, els vestigis de l"Exposició es reconeixen en edificis com el Castell dels Tres Dragons, projectat per Domènech i Montaner com a restaurant, la Cascada i el Llac, del propi Fontseré, o els bonics Umbracle i Hivernacle. A l"altra banda del parc, s"hi troba, des del 1892, el Zoo de Barcelona. A la plaça d"armes trobem la seu del Parlament de Catalunya, que ocupa l"edifici de l"antic arsenal militar de la Ciutadella. Molt a prop s"hi pot veure una còpia de la bella escultura de Josep Llimona, "El desconsol", la més destacada de les moltes que es troben per tot el parc.
Parc del Laberint

Parc del Laberint

La joia verda del districte d"Horta i Guinardó és sense dubte aquest parc, dissenyat el 1792 per l"enginyer italià Domenico Bagutti, sota l"iniciativa del propietari de la finca, Joan Desvalls, marquès de Llupià i d"Alfarràs.
Park Güell

Park Güell

Si hi ha una obra de Gaudí on la natura i l"arquitectura arriben a una identificació plena i sorprenent, aquesta obra és sense cap mena de dubte el Park Güell de Barcelona. El que inicialment es projectà com una ciutat-jardí a l"estil anglès –d"aquí el nom de Park- va esdevenir finalment el parc públic més singular de Barcelona.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments