Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Tots / Rambla de Catalunya


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Rambla de Catalunya

Rambla de Catalunya

La continuació natural de la Rambla de Barcelona és aquest elegant bulevard que es contagia de l'exuberància del veí passeig de Gràcia. Tant si pujem en direcció a la muntanya com si baixem en direcció al mar, el quilòmetre de Rambla Catalunya ens ofereix una oferta comercial inusitada.

Entre el luxós passeig de Gràcia i el transitat carrer Balmes, desfila en paral·lel la Rambla Catalunya. A banda i banda del bulevard, els edificis s'aixequen amb profuses decoracions modernistes. I és que la Rambla va crèixer al bell mig de l'Eixample influenciada per l'elegància de la nova Barcelona. De sempre ha estat un carrer farcit de botigues, galeries d'art, teatres i cinemes, alguns dels quals han desaparegut o s'han transformat amb el pas del temps. A més de dos cinemes i alguns comerços tradicionals, hi trobem una àmplia oferta comercial en forma de botigues de moda de primer ordre, destinades a acomplir els somnis dels amants de les compres. Tendes selectes es barregen amb d'altres més populars, dibuixant un shopping line que segueix el traçat del carrer.

Un quilòmetre de passeig a l'ombra dels til·lers que refresquen la part central de l'avinguda. És aquí on les terrasses ofereixen als vianants la possibilitat de fer una parada en el camí i prendre un refrigeri. Les escultures de Josep Granyer La girafa coqueta, a l'extrem superior de la Rambla, i Meditació, a l'encreuament amb la Gran Via, vesteixen el carrer. Una Rambla, però, que no necessita engalanar-se ja que la seva bellesa és única.

Dades generals


Adreça: Rambla de Catalunya. Barcelona
Horari: A consultar.

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments