Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Tots / Delta del Llobregat


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Delta del Llobregat

Delta del Llobregat

El Delta del Llobregat és una de les tres zones humides més importants de Catalunya; allotja 20 hàbitats naturals d'interès comunitari europeu i manté una extraordinària diversitat de comunitats vegetals. És una zona propera a Barcelona i privilegiada per a l'observació d'aus; és un punt estratègic de la ruta migratòria d'ocells i es considera zona GIBA (Global Important Bird Area).

El Delta està envoltat d'un extens Parc Agrari que ens mostra com una agricultura intensiva d'alta qualitat pot conviure amb una gran ciutat. El "Pota Blava" i la "Carxofa Prat" són dos bons exemples de la qualitat dels productes de la terra, i l'acurada xarxa de restauradors del Prat ofereixen una cuina elaborada al voltant d'aquests preuats aliments.

No gaire lluny, s'hi troba una platja amb una pineda litoral única que disposa d'un recorregut senyalitzat que permet descobrir els seus tresors. A partir de la primavera del 2010, el litoral del Prat acollirà el CRAM (el Centre de Recuperació d'Animals Marins) que podrà ser visitat i que permetrà potenciar la sensibilització amb el medi marí.

El municipi, que concentra alhora una important activitat econòmica, aglutina grans infrastructures que s'integren en el territori i ofereixen la possibilitat de ser visitades; conèixer de primera mà com es depura i des-salinitza l'aigua o veure, de ben a prop, els avions que aterren i s'enlairen a l'aeroport de Barcelona, Aeroport del Prat, gràcies als tres miradors d'avions que trobem al camí de la platja.

Dades generals


Adreça: Camí de la platja km. 4,63 (08820). Prat de Llobregat
Telèfon: 933 741 379
Web: www.portadeldelta.cat
E-mail: info@portadeldelta.cat
Horari: A consultar.

Tornar a l'índex de la fitxa

Dades d'accessibilitat


Informació d'accessibilitat no disponible.
Data de l'última actualització: 18/07/2023

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments