Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Tots / Antiguas fábricas de Can Ricart y Can Felipa


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Antigues fàbriques de Can Ricart i Can Felipa

Can Felipa.

Moltes de les antigues fàbriques de Barcelona han estat remodelades per acollir-hi noves activitats. Can Ricart i Can Felipa són un gran exemple de patrimoni industrial del Poblenou, que ha estat adaptat per a un nou ús més d'acord amb els temps actuals.

L'antiga fàbrica de Can Ricart és un referent històric de la industrialització a Barcelona. Es va construir entre els anys 1852 i 1855 i va ser una de les primeres fàbriques d'estampació mecànica de cotó de Catalunya.

Can Ricart ocupava l'espai equivalent a quatre illes de l'Eixample. Dels seus edificis industrials d'arquitectura fabril encara se'n conserven: la nau principal, la torre adossada i una nau que s'utilitza com a espai de creació artística. Destaquen de manera majestuosa al Poblenou, al costat de l'Eix Pere IV.

Quan ens apropem a Can Felipa, al carrer Pallars, ens captivarà la bellesa d'aquest edifici amb mansardes i grans finestrals a la façana. Pot semblar un bloc d'habitatges parisencs, però va ser una antiga fàbrica tèxtil de 1855.

Actualment, Can Felipa acull l'Arxiu Històric del Poblenou, un teatre a les golfes i un Centre Cívic, que ofereix una gran varietat d'activitats pluridisciplinàries.

Dades generals


Adreça: Plaça Josep Maria Huertas Clavería, 1 (08005). Barcelona
Horari: Can Felipa:
De dilluns a divendres, de 8 a 22h. Dissabtes, de 8.30 a 21h.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades d'accessibilitat


Informació d'accessibilitat no disponible.
Data de l'última actualització: 21/07/2023

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments