Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Tots / Chocolate Museum


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Museu de la Xocolata

Museu de la Xocolata

Ubicat en un edifici de gran rellevància històrica, l'antic convent de Sant Agustí de Barcelona, el Museu de la Xocolata fou creat l'any 2000 gràcies a l'impuls del Gremi de Pastisseria de Barcelona.

El Museu de la Xocolata és un tribut a la cultura de la xocolata a Barcelona i Catalunya. En els 600 m2 d'exposició, fa un recorregut pels origens de la xocolata, l'arribada a Europa i la difusió com element situat entre el mite i la realitat. Un producte màgic amb un gran valor simbòlic, cultural, econòmic i nutritiu que forma part del nostre imaginari col·lectiu.

L'aroma de la xocolata us acompanyarà des de l'entrada al recinte fins el Bean to Bar, l'obrador de xocolata artesanal del museu.

El Museu posa a l'abast dels seus visitants una àmplia oferta d'activitats i tallers per endinsar-se en la cultura i els secrets de la xocolata. Des de tallers infantils i familiars a tastos i maridatges i, fins i tot, festes d'aniversari per els més petits. Tot en un espai únic i ple d'història com és l'antic convent de Sant Agustí.

Banner enllaç experiències de ciutat


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades generals


Adreça: Carrer del Comerç, 36 - Antic Convent de Sant Agustí (08003). Barcelona
Telèfon: 932 687 878
Web: www.museuxocolata.cat
Horari: Dimarts a dissabte, de 10 a 19h. Diumenge i festius, de 10 a 15h. | Tancat: 1 i 6 gener, 1 maig, 24 juny, 15 agost, 11 setembre, 5, 6, 25 i 26 desembre.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades d'accessibilitat


El museu és accessible per a persones usuàries de cadires de rodes i ofereix activitats i visites adaptades a les necessitats dels visitants amb discapacitat visual.

A més de les visites guiades, s'hi ofereixen cates o tallers de figures de xocolata, activitats molt adequades per a tot tipus de públics.
Discapacitat visual
Durant les visites guiades concertades prèviament per a escoles,grups o individuals es fan servir materials tàctils com llavors de cacao en diverses fases, utensilis, etc.
Gos pigall Elements tàctils
Discapacitat auditiva
Tot i ser un museu molt adequat per a persones sordes ja que és senzill comprendre el discurs expositiu sense adaptacions, cal advertir que no s'hi ofereixen visites o activitats en llengua de signes ni subtítols als nombrosos audiovisuals.
Discapacitat motriu
El museu és tot accessible, inclosa la cafeteria.

L'entrada accessible no és la porta principal del carrer Comerç sinó la del carrer Princesa. De dilluns a divendres acostuma a estar oberta però els caps de setmana cal avisar per a que l'obrin.

L'edifici compta amb lavabos adaptats.
Discapacitat cognitiva

Data de l'última actualització: 01/08/2023

Tornar a l'índex de la fitxa

Reserves


Compra online. BCN Shop: Botiga virtual de Turisme de Barcelona on pots realitzar les teves compres de productes i serveis turístics.

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments