Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Tots / Parc de Montjuïc


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Parc de Montjuïc

Parc de Montjuïc La muntanya de Montjuïc ha estat testimoni i protagonista de fets clau que li han donat el caràcter actual. Primer va ser l'Exposició Internacional de 1929 celebrada a Barcelona la que va impulsar la urbanització de la zona. Més recentment, la celebració dels Jocs Olímpics de 1992 va significar una important renovació.

A Montjuïc hi podrem visitar museus com la Fundació Miró, el Museu d'Arqueologia, l'Museu Etnològic i de Cultures del Món i el Museu Nacional d'Art de Catalunya-MNAC. Aquest, allotjat al Palau Nacional, marc central de l'Exposició del '29, ens convida a descobrir mil anys d'art català. El Pavelló Mies van der Rohe, que va acollir la representació alemanya en aquell esdeveniment, és un exemple esplèndid d'arquitectura de la Bauhaus. L'antiga fàbrica tèxtil Casaramona, obra modernista de Puig i Cadafalch, acull ara les exposicions del CaixaForum. La Font Màgica o el Poble Espanyol, on hi ha la "ciutat dels artesans", són altres llocs d'interès que no ens podem perdre.

A l'àrea de l'Anella Olímpica, escenari central dels Jocs Olímpics, hi trobarem l'Estadi Lluís Companys, el Palau Sant Jordi, obra d'Arata Izosaki, i la torre de telecomunicacions de Santiago Calatrava. Molt a prop, el Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch o el Jardí Botànic són també visites obligades en el nostre recorregut pel Parc de Montjuïc.

Situada a Montjuïc, La Ciutat del Teatre, és un espai teatral que ha donat un nou impuls a la variada oferta cultural de la ciutat i s'ha convertit en un dels centres mundials de les arts escèniques. Està formada pel Mercat de les Flors i pel Teatre Lliure de Montjuïc.

I si vols recòrrer la muntanya de Montjuïc descobrint algunes de les curiositats botàniques que els seus jardins amaguen, et proposem la Ruta Botànica del Parc de Montjuïc.

Dades d'accessibilitat


El Telefèric i el Funicular de Montjuïc són totalment accessibles així com els autobusos que circulen per tot el parc, inclòs el Barcelona Bus Turístic.

Per conèixer l'accessibilitat dels diversos museus i llocs d'interès que podeu visitar a Montjuïc, seleccioneu la zona Sants-Montjuïc a través del cercador.
Discapacitat auditiva
L'audioguia del Bus Turístic, que explica els indrets d'interès del parc, ofereix la possibilitat de bucle magnètic.
Bucle magnètic
Discapacitat motriu: accessible amb ajuda
Com que es tracta d’un turó, la major part dels carrers presenten un pendent pronunciat.

Tota la muntanya es comunica mitjançant escales fixes i/o mecàniques.


Data de l'última actualització: 02/08/2023

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments