Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Tots / Passeig del Born


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Passeig del Born

Passeig del Born

Flanquejat per l'antic mercat del Born i per l'església de Santa Maria del Mar, el passeig del Born encara manté el caliu medieval que es respira entre les terrasses dels bars de moda. Un carrer encantador que ha sabut adaptar-se a les exigències dels nous temps sense donar l'esquena al seu passat.

Aquest bonic passeig de regust medieval, és avui en dia un autèntic bullidor de gent que omple les terrasses dels bars més moderns de la ciutat. De nit, es converteix en un dels espais d'oci i vida nocturna més freqüentat per joves i no tan joves. Un escenari ple de història que es remunta a l'època medieval quan el Born, com el seu nom indica, acollia els tornejos i les justes de cavallers. Allà s'hi celebraven també les processons de Setmana Santa i els primers Carnavals.

Centre de festes i celebracions, el passeig amaga també alguns capítols de la història negra de Barcelona: al segle XVI s'hi executaven les víctimes de la Inquisició, i el 1714 va ser objecte de l'ocupació de les tropes de Felip V després del setge de Barcelona. Era llavors quan el carrer medieval perdia part de la seva fesomia original. Malgrat tot, alguns edificis del segle XIV ens transporten encara a les èpoques glorioses del passat. A redós de les arbredes, paga la pena gaudir d'aquest indret tan especial que s'estén entre l'antic mercat del Born i la magnífica església gòtica de Santa Maria del Mar.

Dades generals


Adreça: Passeig del Born. Barcelona
Horari: A consultar.

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments