Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Tots / MUHBA - Museu d'Història de Barcelona - Santa Caterina


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

MUHBA - Museu d'Història de Barcelona - Santa Caterina

MUHBA - Museu d'Història de Barcelona - Santa Caterina

Ubicat al subsòl del Mercat de Santa Caterina, aquest espai arqueològic pretén donar a conèixer l'evolució d'aquesta zona de la ciutat des de la prehistòria fins als nostres dies.

L'excavació de l'antic Mercat de Santa Caterina ha posat al descobert les restes arqueològiques del convent dels Predicadors de Barcelona, més conegut per convent de Santa Caterina. Al mateix solar hi han aparegut altres edificacions de caire religiós i una necròpolis d'època tardo-romana amb enterraments en àmfora, tegulae i formae (sepultures d'obra). S'ha conservat una part del jaciment, visible des d'una plataforma on hi ha instal·lat un aparell interactiu amb informació detallada de la Barcelona gòtica i l'evolució del monestir fins la seva conversió en mercat municipal.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades generals


Adreça: Plaça de Joan Capri - Mercat de Santa Caterina (08003). Barcelona
Telèfon: 932 562 122
Web: www.museuhistoria.bcn.cat
Horari: Dilluns a dissabte, 8.30 a 15.30h. Diumenge i festius, tancat.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades d'accessibilitat


S'hi accedeix directament des de l'interior del mercat o bé per l'entrada que hi ha a la plaça de Joan Capri.
Es tracta d'un espai arqueològic situat en el subsòl, que tothom pot contemplar còmodament des del nivell de carrer. La barana museïtzada, amb vidre fins el terra i uns panells informatius, permet una vista completa i un coneixement detallat del jaciment.
Una pantalla interactiva proposa fer tres visites virtuals: Volar per la Ciutat Vella, Caminar per la Ciutat Vella, i Viatge temporal per Santa Caterina. Totes les informacions estan en català, castellà i anglès. Aquest espai té el mateix horari que el mercat.
Discapacitat motriu
Veure dades d'accessibilitat del mercat

Data de l'última actualització: 01/08/2023

Tornar a l'índex de la fitxa

Reserves


Compra online. BCN Shop: Botiga virtual de Turisme de Barcelona on pots realitzar les teves compres de productes i serveis turístics.

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments