Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Tots / Las Golondrinas


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Las Golondrinas

Las Golondrinas Pugeu a bord d'aquesta emblemàtica embarcació i descobriu el port de Barcelona, un univers ple de sorpreses.
Punt de trobada: Portal de la Pau, s/n. Moll de Drassanes (davant del Monument a Colom).
Durada: 40 minuts.

Dades d'accessibilitat


Les embarcacions tradicionals, per la seva antiguitat, no són accessibles.
Discapacitat motriu: accessible amb ajuda
Només els models de vaixell moderns, els catamarans Trimar i Omnibus, estan parcialment adaptats per a persones usuàries de cadira de rodes, mitjançant una rampa de pendent pronunciat que requereix l’ajuda del personal del vaixell en el moment d’embarcar i desembarcar. Disposen de cabina de lavabo correctament adaptada i també d’espais reservats per a ocupants amb cadira de rodes a l’interior, al costat del bar.

Data de l'última actualització: 29/08/2019

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments