Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Tots / Fòrum bathing area


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Zona de banys del Fòrum

Fòrum bathing area

Amb el rerefons escultòric de la placa fotovoltaica del Fòrum, la piscina d'aigua salada a mar obert, amb una zona de bany ben delimitada, és una altra manera de viure l'experiència del mar a Barcelona. S'ha de tenir en compte que no hi ha sorra i l'accès a l'aigua es realitza des de superfícies pavimentades mitjançant escales. Menys gent, més tranquil·litat, i un espai rabiosament fotogènic!.

Serveis
Socorrisme i primers auxilis, punt d'informació platja, dutxes adaptades, lavabos públics adaptats, piscines d'aigua de mar i Wi-fi.

Suport a bany per a persones amb mobilitat reduïda
Aquesta zona disposa de servei de suport al bany amb cadires amfíbies, grua elevador, armilles salvavides, para-sols i del servei de voluntaris per ajudar a les persones amb mobilitat reduïda a entrar i sortir de l'aigua i gaudir del bany.

Horaris: juliol, agost i primera quinzena de setembre, tots els dies de 11 a14h. Juny i segona quinzena de setembre, caps de setmana i festius de 11 a 14h.

Dades generals


Adreça: Plaça del Fòrum, 1 (08019). Barcelona
Telèfon: 010
Web: www.bcn.cat/platges
E-mail: centreplatja@bcn.cat
Horari: A consultar.

Tornar a l'índex de la fitxa

Dades d'accessibilitat


La zona de banys del Fòrum, ofereix un servei de suport al bany per a persones amb mobilitat reduïda que no poden accedir a l'aigua de manera autònoma.

Periodes i horaris del servei personal de suport al bany:
Juny, caps de setmana i festius.
Juliol, agost i primera quinzena de setembre, tots els dies.
Segona quinzena de setembre, caps de setmana i festius.
Horari, 11 a 14h

Discapacitat motriu

Data de l'última actualització: 22/10/2019

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments