Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Tots / Casa Museu Gaudí


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Casa Museu Gaudí

Casa Museu Gaudí

La casa destinada ara a museu fou construïda l'any 1904 com a edifici pilot dels habitatges que havien de fer del Park Güell una ciutat jardí a Barcelona. Gaudí la convertí en la seva residència i, encara ara, s'hi conserven alguns objectes i records personals.

La Casa Museu Gaudí va ser la residència de l'arquitecte Antoni Gaudí i Cornet (1852-1926) des de 1906 fins a 1925. L'edifici, construït com a casa mostra del projecte d'urbanització del Park Güell, va ser projectat per Francesc d'Assís Berenguer i Mestres (1866-1914), amic i mà dreta de l'arquitecte.

El 28 de setembre de 1963, es va obrir al públic com a Casa Museu Gaudí. Des de 1992 és propietat de la Fundació Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família, la qual, amb el propòsit de difondre la vida i l'obra de l'arquitecte, ha condicionat la casa per evocar els anys en què Gaudí hi va viure i mostrar mobiliari i altres elements dissenyats per ell.

La casa de Gaudí
Actualment la Casa Museu Gaudí presenta una exposició que vol acostar als visitants el vessant més íntim i devot de Gaudí, tot recreant alguna de les estances més privades de la casa, exhibint objectes personals de l'arquitecte i projectant un audiovisual.

Gaudí dissenyador
Els mobles originals exhibits a l'interior de la Casa Museu Gaudí, procedents de la Casa Calvet, la Casa Batlló i la cripta de la Colònia Güell, permeten fer una aproximació a l'evolució formal dels dissenys de l'arquitecte. La creativitat i la capacitat d'innovació de Gaudí també es poden apreciar en els objectes que s'exposen al jardí, com ara les reixes de ferro de la Casa Vicens i de la Casa Milà, o la creu de la finca Miralles.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades generals


Adreça: Carretera del Carmel, 23A (Park Güell) (08024). Barcelona
Telèfon: 932 080 414
Web: www.casamuseugaudi.org
Horari: Octubre - març: diari, de 10 a 18h. | Abril - setembre: diari, de 9 a 20h. | 1 i 6 gener, 25 i 26 desembre: de 10 a 14h.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades d'accessibilitat


Discapacitat motriu: accessible amb ajuda
A la Casa-museu Gaudí que hi ha dins el parc Güell, s’accedeix per una rampa de pedra que varia entre el 12 i el 14%. Tot i que no és accessible es pot veure des de l’exterior. Si hi entreu amb ajuda, els visitants amb cadira de rodes tindreu entrada lliure ja que només podreu visitar la planta baixa per manca d’ascensor.

Data de l'última actualització: 01/08/2023

Tornar a l'índex de la fitxa

Reserves


Compra online. BCN Shop: Botiga virtual de Turisme de Barcelona on pots realitzar les teves compres de productes i serveis turístics.

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments