Barcelona Turisme
Google+ Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Barris, carrers i places


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Barris, carrers i places

La Rambla

La Rambla

Exactament 1.200 metres de carrer per on hi passa, gairebé obligatòriament, tot aquell qui visita Barcelona. La Rambla naixia amb l"inici de la modernitat, quan el 1766 es va traçar el passeig tot resseguint la muralla medieval que transcorria per aquesta part de Barcelona des del segle XIII. Els barcelonins la van fer seva de seguida. A Barcelona, ciutat de carrers estrets i tortuosos, la Rambla constituïa l"únic espai apte per a l"esbarjo i el passeig de tots els ciutadans. Tots, perquè en ser un passeig cèntric, va esdevenir lloc de trobada de totes les classes socials.

El Barri Gòtic

El centre de la ciutat romana, actual Barri Gòtic, era on es creuaven el Cardo i el Decumanus, avui carrers del Bisbe i Llibreteria. Molt a prop encara podem veure les restes del temple romà d"August. De fet el nucli originari de la Barcelona romana i medieval és encara el cor de la Barcelona del segle XXI. En el seu entramat de carrerons i places hi ha tot el passat i el present de la ciutat.
Plaça Sant Jaume

Plaça Sant Jaume

Centre polític des dels inicis de la història de la ciutat, la plaça Sant Jaume és també un pulmó obert al cor del Barri Gòtic. Aquí s"hi aixequen els edificis més importants per la vida barcelonina i catalana: la Casa de la Ciutat o Ajuntament, i el Palau de la Generalitat.
Plaça Sant Felip Neri

Plaça Sant Felip Neri

Romàntica i amb un toc decadent, la plaça Sant Felip Neri és un racó imprescindible en el passeig pel Barri Gòtic. Presidida per l"església barroca que la bateja, la plaça disposa d"alguns elements històrics que la fan especialment atractiva, sobretot quan s"hi percep el silenci.
Passeig del Born

Passeig del Born

Flanquejat per l"antic mercat del Born i per l"església de Santa Maria del Mar, el passeig del Born encara manté el caliu medieval que es respira entre les terrasses dels bars de moda. Un carrer encantador que ha sabut adaptar-se a les exigències dels nous temps sense donar l"esquena al seu passat.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments