Barcelona Turisme
Google+ Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Tots


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Tots

Palau de la Música Catalana

Palau de la Música Catalana

El Palau de la Música Catalana, l"anomenat "edifici més modernista del món" curiosament no és obra de Gaudí, sinó del seu coetani Lluís Domènech i Montaner (Barcelona, 1850-1923). Aquesta sala de concerts de Barcelona, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, és un monument artístic d"una bellesa excepcional i, alhora, un escenari musical de gran prestigi.
Mirador de Colom

Mirador de Colom

Situat al final de la Rambla de Barcelona, ben a prop del mar, el Mirador de Cristòfol Colom ens permet gaudir d"una immillorable vista panoràmica de Barcelona a 60 metres d"alçada.
Zoo de Barcelona

Zoo de Barcelona

Al Zoo de Barcelona hi viuen més de set mil animals d"unes quatre-centes espècies diferents. La visita es converteix en un espectacle vivent a través d"hàbitats de tot el món, descobrint la seva fauna: primats, felins, aus tropicals, dofins... Les instal·lacions del Zoo són ideals per gaudir en família d"una jornada inoblidable.
La Rambla

La Rambla

Exactament 1.200 metres de carrer per on hi passa, gairebé obligatòriament, tot aquell qui visita Barcelona. La Rambla naixia amb l"inici de la modernitat, quan el 1766 es va traçar el passeig tot resseguint la muralla medieval que transcorria per aquesta part de Barcelona des del segle XIII. Els barcelonins la van fer seva de seguida. A Barcelona, ciutat de carrers estrets i tortuosos, la Rambla constituïa l"únic espai apte per a l"esbarjo i el passeig de tots els ciutadans. Tots, perquè en ser un passeig cèntric, va esdevenir lloc de trobada de totes les classes socials.

El Barri Gòtic

El centre de la ciutat romana, actual Barri Gòtic, era on es creuaven el Cardo i el Decumanus, avui carrers del Bisbe i Llibreteria. Molt a prop encara podem veure les restes del temple romà d"August. De fet el nucli originari de la Barcelona romana i medieval és encara el cor de la Barcelona del segle XXI. En el seu entramat de carrerons i places hi ha tot el passat i el present de la ciutat.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments